Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

FANIPAITAKPPA

Jalkapallon 2018 pelipaidat
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Liverpool neuvottelee sponsorin New Balancen kanssa
- Ronaldo liittyi ensimmäiseen Mestarien liigaan
- Ronaldo on Iirrahoviovi
- Pulisic liittyy Chelseaan
- Real Madrid puolustaa Mestarien liigaa kauemmas ja kauempana
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
<< Janvier >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter fanipaitakppa à vos favoris
 Bernardeschi huijaa Violaa kun Juve on ylhäällä Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Federico Bernardeschi nauraa, kun hän palasi entiselle seuralle Fiorentina niiden historiallisen kilpailijat Juventus ja teki 2-0 voittoon, joka asettaa hallitseva mestari huipulle Serie A Yllään Jalkapallo pelipaidat fanit ovat innoissaan uutiset. Yllään Juventus pelipaita Bernardeschi suututti Fiorentina faneja ennen kauden, kun hän ylitti kilpailunhalun tehostettiin Roberto Baggio n siirtyminen Juve vuonna 1990 ja hän vaiensi ivahuudot toisella puolen vapaapotkun ennen Gonzalo Higuain kääritty asioita myöhään vuonna Massimiliano Allegrin 200. vastaava peli. Juva joutui kestämään paljon paineita loppuaan, vaikka heidän jatkuva luottamuksensa pysyi vakaana ja he ottivat Fiorentinaa tauon jälkeen, kun Higuain pyöritti asioita neljän minuutin päästä päähän siirtääkseen heidät kahdesta pisteestä Napolin ylitse. pöydässä, Maurizio Sarrin miehillä lauantaina Lazioa vastaan.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 10-02-2018 à 08h48

 Pariisin germanic Nick tuli arvokkain joukkue Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Tämä artikkeli koskee miesten jalkapallojoukkue. Pariisin Saint-Germain, Pariisin Saint-Germain tai yksinkertaisesti PSG, yllään Pariisin Saint Germain Jalkapallo pelipaidat ovat Pariisin klubin ranskalaisen pro-jalkapallon perusta.Pariisin Saint Germain pelipaita oli tärkein ranskalainen, mutta myös viime vuosina yksi suurimmista eurooppalaisista jalkapalloista. PSG voittaa yhteensä 34 pokaalia, menestyksekkäästi ranskalaisen klubin historian. Tämä on ainoa Ranskassa sijaitseva klubi, joka voittaa Euroopan mestaruuskilpailut, Saksan ja Saksan Paris Saint-Germain pelipaita suosituin jalkapalloseura ja yksi maailman laajimmista tuetuista joukkueista. He voittivat Euroopan Unionin Voittaja Cupin ja UEFA Cup Titan Cupin jalkapallo-otteluissa Euroopassa ja ympäri maailmaa.

Antelope Qatar Sports Investment Company (QSI) on sijoittunut kuudenneksi jalkapallon maailmassa vuodesta 2017 lähtien, ja sen vuotuinen tulo on 520 900 000 euroa, ja maailmanlaajuisesti 841 miljoonaa dollaria, mikä on yksi maailman arvokkaimmista jalkapalloseuroista.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 22-02-2018 à 09h18

 Leicesterin kotijoukkue Englannin Premier League taantuma puoli kausi Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Viime Leicesterin kotitiimi: päällään Leicester Jalkapallo pelipaidat joukkue ensimmäisellä puoliskolla kauden, suorituskyky laskusuhdanne, joukkue jopa pudotusalueella jonkin aikaa, mutta joukkue täynnä pysyvän valtaa, varsinkin joukkue kotiin, viimeiset 10 koti 6 voittoa, 3 tasapeliä ja yksi tappio, tällä hetkellä kahdeksas sijalla Valioliigassa, ja viimeisen viiden Stoke Cityn joukkue, 2 voittoa ja 3 tasapeliä pysyvät lyömätöninä, mutta kaikki kotivoitto.

Stoke City, vieraiden tiimin viimeaikainen tilanne: Stoke Cityn pelipaita-joukkueen pukeutuminen on tullut paniikkitilaan, joukkue on tällä hetkellä syvällä putoamisvyöhykkeellä riippumatta siitä, että joukkue on vain kaksi pistettä vähemmän kuin pelikiellossa. pelin takana, pyrkii jokaisesta kohdasta, joten vierailevalla joukkueella on vahva sota. Pelipaita  pelipaita  Leicester City pelipaita VS Stoke Cityn rotuun perustuva malli

Tällä hetkellä Kellyn varianssin ensisijainen voitto ei anna rauhanturvaeroa, mutta suhteellinen ja asiakas voittaa kuilu ei ole iso, olen optimistinen kentällä Stoke Cityn voittamattomana ja otan putoamispisteet.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 24-02-2018 à 12h37

  Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Tänä kesänä Dortmund vietti 500 miljoonaa euroa kaivamaan hollantilaista Persiaa Ajaxista. Alussa kauden päällään Jalkapallo pelipaidat, joukkue kerran miehitetty alkuun paikan Bundesliga. Kuitenkin lokakuussa, yllään Dortmundin liigassa ja Mestarien liigan kahdella rintamalla, 12 peräkkäistä voittoa. Mestarien liigan myös tontti 2 pistettä aikaisemmin eliminoitu.

 paita jälkeen Stoll voitti kuitenkin 6 voittoa, 3 tasapeliä ja yhden menetyksen viimeisen kymmenen pelin aikana, ja pelkästään Bayern voitti Saksan Cupissa. Ensimmäisessä näyttelyssä Kölnin vastaan ​​teki 2 maalia ja auttoi 1. Viimeisellä kierroksella Atlantaia vastaan ​​Dorte puolusti viimeistä voittoa vastustajansa jälkeen

Serie viime kaudella voitti neljäsosa, kun hänellä oli Atlantis-Borussia Dortmund pelipaita. Vaikka Euroopassa ei ole ollut sotaakaan vuotta, mutta Atlantin taktiikkaa ja vahvuutta ei selvästikään voida aliarvioida. Vaikka pudotuspelaajat kohtasivat suosikkeja voittaakseen suosikkeja, Atlanta teki myös kaksi ensimmäistä ottelua. Palveluryhmä tarvitsee vain 1- 0 pistettä, mikä riittää vastustajan vastustajan kääntämiseen.

 

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 25-02-2018 à 10h28

 Eteenpäin Lewandowski korvaa Zahaviidin johtajansa: Euroopan jättiläiset halusivat häntä Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Entinen hyökkääjä Lewandorfsky korvasi Jalkapallo pelipaidat Zahavin mukaan tiedotusvälineiden mukaan pukeutuneilla jalkapalloseuroilla liittyäkseen Real Madrid -prosessiin. Zahavi äskettäin haastatteli saksalaista mediaa, hän sanoi, kiinnostunut omien asiakkaidensa voi olla enemmän kuin Real Madrid joukkue.

Espanjalainen media "Marca" sanoi, että kun Real Madridin ja pukeutuneiden entinen agentti Levan Kucharlski oli kaksi keskustelua, mutta viimeinen valinta Levin ja yhteistyötä yli kymmenen vuotta Kochalskie osittain. On syytä mainita, että Zahavin ja Chelsean omistajan Abu ovat läheisesti toisiinsa yhteydessä, mikä on verrattaessa La Ligaan, Levinin tulevaisuus Premier Leagueissa on todennäköisempi.

 

Ennen Lewandowskiin ja Real Madridin yhdistämiseen liittyvää FC Bayern München pelipaita Puolan tiedotusvälineet ilmoittivat, että Real Madrid aikoo saada tänä kesänä 150 miljoonaa euroa ostaa Levin.

 

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 26-02-2018 à 07h57


|<< <<<  2   3   4   5   6  | 7 |  8   9   10   11   12   13  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 30-12-2017 à 08h59 | Mis à jour le 18-01-2019 à 07h30 | Note : Pas de note