Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

FANIPAITAKPPA

Jalkapallon 2018 pelipaidat
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Morata itse suositteli liittyä Barcelonaan
- Vaara on vahva Manchester Cityn demoni-kuninkaassa
- Jalkapallo pelipaita numero on tulossa koko matkan
- Innostus Arsenalin naisten fanit
- Zidane houkuttelee fanit kaikkialta maailmasta
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
<< Décembre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter fanipaitakppa à vos favoris
 Manchester Unitedin uusi kausi pelipaidat Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Viime kausi on päättynyt, MM-kisat ovat myös ottaneet mestaruuden ja runner-up. Monet klubit ovat alkaneet valmistautua uuteen kauteen. Luonnollisesti lähtökohtana on myös tuoda edut faneille, Manchester United on alkanut houkutella fanien silmät ja paljastaa uuden kauden pelipaidat. Fanit voivat seurata meitä ja aloittaa Jalkapallo pelipaidat, jota pidät.

Viime aikoina Manchester Unitedin uusi koti pelipaidat oli altistunut ennen kauden alkua. Jalkapallon laitteisiin erikoistunut Footing Headline -Web-sivusto "vuotoa" muutamia kuvia uusista Manchester United pelipaita. Uusien laitteiden yläosat ja sukat on painettu mustilla raidoilla, ja shortsit ovat myös perinteisestä valkoisesta. Muutettu mustaksi. Koska Mourinhon joukkueella on seuraavan kauden aikana raidallinen pelipaidat, jotkut fanit huudavat: "Tämä näyttää punaisesta seeprasta."

Jokaisella on erilainen näkemys. Jotkut fanit sanovat, että he eivät pidä tätä pelipaidat, mutta useimmat fanit pitävät mielellään tällaisesta pelipaidat. Tietenkin he toivovat, että heidän tukemansa klubit saavuttavat hyviä tuloksia.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 12-07-2018 à 05h33

 Manchester United allekirjoitti hihan tavaramerkin Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Manchester United ilmoitti virallisesti, että amerikkalaisen elämäntavan brändi Kohleristä on tullut ensimmäisen pelipaidat-käsivarsinauhan sponsori klubin historiassa, ja Manchester Unitedin uusi koti-Jalkapallo pelipaidat uudella logolla paljastetaan myös ensi viikolla. Lisätietoja fanit voivat seurata meitä.

Manchester United aloittaa ennakkotason kiertueen ensi viikolla, pelaa Americas Clubia vastaan ja ottaa uuden pelipaidat ensimmäisen kerran ensimmäisessä ottelussa. Fanit odottavat myös uutta pelipaidat, joka esitteli. Muut suuret liigat Euroopassa ovat pitkään antaneet klubille mahdollisuuden mainostaa Manchester United pelipaita hihoilla. Manchester United on kuitenkin aina ollut tiukka kumppaneiden kanssa ja voi löytää kumppanin, joka sopii heille. Koska Manchester United toivoo, että hyvien tuotteiden lisäksi on olemassa pyrkimyksiä mennä maailmanlaajuiseksi, mikä voi vastata Manchester Unitedin ydinarvoihin.

Tämä on asia, jota ihmiset odottavat. Tällä hetkellä fanit odottavat myös Manchester Unitedin virallista myymään tätä paitaa. Täytä fanien enemmistön toivo.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 13-07-2018 à 07h55

 Ronaldo paljasti No. 7 pelipaita Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Ronaldo virallisesti esiintyi Juventus-klubissa. Hän osallistui Juventus Clubin järjestämään ensi-iltatapahtumaan ja mediakokoukseen. Näytti myös hänen nro 7 Jalkapallo pelipaidat Juventus.

Ennen näyttelytilaisuutta ja median kokousta Ronaldo hyväksyi ensin Juventus-klubin lääkärintarkastuksen. Ronaldo sanoi italialaiselle fanit Continasan ulkopuolelle: "Olen valmis peliin!" Monet fanit yllään nro 7 Juventus pelipaita toivotti hänet sivussa. Ronaldon vahva pyyntö kuitenkin peruutettiin, lähinnä koska Ronaldo itse ei halunnut "erottaa" tulevien joukkuetovereiden kanssa, kun hän liittyi Juventukseen. Hän toivoo tulla Torinolle ja faneille perinteisemmällä tavalla. tavata.

Ronaldon pelipaita on jo alkanut myydä, jos suurin osa fanit tarvitsevat. Tervetuloa ostamaan.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 17-07-2018 à 06h08

 Real Madrid etsii uuden omistajan nro 7 pelipaita Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Ronaldo lähti Real Madridista, mikä merkitsi myös sitä, että nro 7 -joukkueen omistaja oli avoinna. Real Madridissa nro 7 pelipaita edustaa ydintä, ja Real Madridin kannattaa ajatella sitä. Uutisten mukaan presidentti Real Madrid on suunnitellut toimittavan Real Madridin nro 7 Jalkapallo pelipaidat James Rodríguezille.

Real Madrid haluaa allekirjoittaa Neymarin ja Mbappén Ronaldoon, se on sopivin ehdokas, mutta ilmeisesti he eivät ole edullisia Real Madridille, he eivät voi allekirjoittaa näitä kahta tähteä. Real Madrid viettää jopa 170 miljoonaa euroa Ronaldon korvikkeella. Tämä luku on yhtä suuri kuin Ronaldon myynnin kustannukset ja 60 miljoonaa euroa. Mutta vaikka Hazardin kanssa, belgialaiset eivät käytä nro 7 -pelipaita, Hazard käyttää tulevaisuuden noita 10 pelipaita ja James Rodríguez käyttää nro 7 Real Madrid pelipaita palatessaan Real Madridiin. Mielestäni se on paras tilanne palauttaa Real Madrid.

Tällä hetkellä, jos James Rodríguez voi palata, hän voi korvata Ronaldon puutteet tietyllä tasolla. Seuraavana kautena Real Madrid käsittelee Ronaldon voimakasta veteraania. Mielestäni myös odotetaan. asia.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 19-07-2018 à 05h49

 Özil pelipaidat nro 10 Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Arsenal ilmoitti virallisesti, että vuodesta 2018-19 kausi, saksalainen keskikenttäpelaaja Özil käyttää joukkueen nro 10 Jalkapallo pelipaidat. Nosta Persie; Wilshere-vaatteita. Monet fanit odottavat myös Ozilin hienoa suorituskykyä ensi kaudella.

Numero 10 on näkyvimpi monista numeroista, ja jokainen pelaaja on ylpeä kyvystään olla nro 10 pelipaidat. Aikaisemmin Arsenal No. 10 -pelipaidat omistaja oli Wilshere, joka käytti useita vuosia Arsenal No. 10 pelipaidat. Mutta kun Wilshere ilmoitti lähdöstä Arsenalista tänä kesänä, hänen nro 10 Arsenal pelipaita oli vapaana. Aiemmin Özilin pelipaidat numero on ollut 11. sijalla. Jotta seuraava kausi muuttuisi joukkueen no. 10, Özil sanoi, että hän odottaa innolla päällään tätä pelipaidat edustamaan Arsenalia.

Özil, joka on ollut Arsenalissa viiden vuoden ajan, on nyt Arsenalin ydinosa hänen omien ponnistelujensa kautta. Uskon, että seuraavassa pelissä Özil tulee varmasti tuoda meille upeita tuloksia.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 20-07-2018 à 05h29


|<< <<<  15   16   17   18   19  | 20 |  21   22   23   24   25   26  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 30-12-2017 à 08h59 | Mis à jour le 13-12-2018 à 06h48 | Note : Pas de note